TANDOORI MAHAL

TANDOORI MAHAL lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 919 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tandoori Mahal. Meer weten? Ontdek meer

26 jul 2022 om 20:18 Het lijkt of hier helemaal geen tandoori oven aanwezig is. Jammer, Daar gingen we op af. De hot wings leken uit de droog gekookte pan van oma te komen en dreef in het vet. De chicken TICA was erger. Kenners: NIET DOEN! Niet lekker,zonde van je geld.
25 jul 2022 om 22:05 Heel teleurstellend, Vooral butter chicken, leek alsof er een hele pak suiker in was gegooid. Veels te zoet, de rest van het eten weinig zout
24 jul 2022 om 20:54 Bijna 2 uur moeten wachten op ons eten, eten was wel
22 jul 2022 om 18:53 Een heerlijke kennismaking met deze Indiaase keuken. Rijk aan smaak. Goed op temperatuur. Vega-voorgerecht Samosa een aanrader. Uit voorzichtigheid de chicken mix met Basmatirijst op medium scherpte besteld. Durf next time voor scherp te gaan.
12 jul 2022 om 22:45 Onwijs lekker gegeten! Goede porties, zou er zo nog een dag van kunnen eten. Zou er zeker vaker bestellen vanaf nu!
11 jul 2022 om 21:00 Perfect
8 jul 2022 om 23:46 Heerlijk zoals altijd! Ook snel bezorgd. Top service weer!
4 jul 2022 om 14:38 Wij hadden om 16:44 besteld met het tijdslot 17:45 (er waren zelfs al eerdere tijdsloten mogelijk). Het eten kwam pas om 18:30, ze hebben er dus 105(!) minuten over gedaan. Wij moesten eigenlijk om 18:15 weg en hebben hierdoor niet meer kunnen eten.
2 jul 2022 om 20:37 Tandoori Mahal had altijd de lekkerste chicken wings van de wereld!! Maar dat is nu helaas niet meer zo.... Niet meer zo lekker gaar dat ze bijna van het bot vallen, niet meer pittig, en smaakten vooral naar veel zout... Jammer, einde voor mij.
26 jun 2022 om 9:41 Na 5 kwartier gebeld waar het eten bleef. Ons werd verteld dat de bezorger een ongeluk had gehad en dat de dochter naar de bezorger ging om het eten op te halen en het alsnog te bezorgen. Het bestelde eten was bloedheet.ze waren ons vergeten denk ik.
24 jun 2022 om 21:04 Weer heerlijk gegeten!! Thx
20 jun 2022 om 22:57 Het eten was echt heel lekker, super service, vriendelijke medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar!